Catissa 4 storey væghængt kattehus

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Endnu ingen anmeldelser
3.319,20 kr
Inkl. moms

Giv dine elskede katte deres helt egen vægmonterede private bolig med Catissa-kattetræet, der har fire etager polstret med ægte fåreskind og kan placeres på gulvet. Lavet til aktivtet, leg, klatring og afslapning, dette kvalitetskattemøbel, i træ, er lavet specielt til den kvalitetsbevidste kat! Glatte overflader af fyrretræ, dækket af vandbaseret lak og maling, akkumulerer ikke støv og er nemme at rengøre.

https://goldpetz.dk/vaeghaengte-kattetraeer/175-619-catissa-4-storey-kattehus.html#/53-farve-naturlig/54-pudemateriale-kunstskind Catissa-4-storey-cat-house
Farve
Pudemateriale
Antal

    Lagerstatus:  På lager

Mål på et modul:

Højde: 30 cm / 11,8 ”,

Bredde: 30 cm / 11,8 ″;

Dybde: 50 cm / 19,7 ”.

Efter montering (Samlet):

Højde: 120 cm,

Bredde: 50 cm;

Dybde: 50 cm / 19,7 ”

Materialer: fyrretræ dækket med vandbaseret lak og maling, naturligt fåreskind. Sættet indeholder alle dele til samling af 4 etager og stige. Instruktion og 4 puder af naturligt fåreskind (eller imiteret pels) inkluderet.

Levering: Produktet laves til dig på bestilling. Derfor forekommer der typisk længere leveringstid end normalt. Det tager typisk 21-31 hverdage, plus forsendelse. Kontakt kundeservice for mere information. Beløbet trækkes ved bestilling.

Catissa-4-storey-cat-house

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password