Catissa Hive vægmonteret kattetræ

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Endnu ingen anmeldelser
3.199,20 kr
Inkl. moms

Giv dine elskede katte deres egen skønne luksus katte-lejlighed, med udsigt over hele stuen, også endda i hele fire etager. Catissa Hive er i sandhed et kattemøbel i luksusklassen. Du vælger selv om du ønsker ægte fåreskind eller kunstpels. Hive kattetræet kommer med sort, hvid eller naturlig træoverflade. Hive er ikke alene et elegant vægmonteret kattetræ, men er også moderne i dets design. Kattetræet optager ingen guldplads, uden at gå på kompromis med hverken luksus eller rummelighed. Adgang til kattetræet arrangeres om nødvendigt med den inkluderede trappe. Kattetræet byder på mulighed for både aktivitet, leg, klatring og afslapning med exceptionel udsigt. Vi er officielt imponeret! 

https://goldpetz.dk/vaeghaengte-kattetraeer/133-201-catissa-hive-vægmonteret-kattetræ.html#/53-farve-naturlig/55-pudemateriale-fareskind Catissa Hive Natural Sheepskin
Farve
Pudemateriale
Antal

    Lagerstatus:  Laves på bestilling. Leverling ca. 12-24 dage

Dimensioner

Samlet: Højde: 74 cm, bredde: 97 cm, dybde: 47 cm. 

Vægt: 20 kg.

Materialer: fyrretræ dækket med vandbaseret maling og bivoks, naturligt fåreskind eller kunstpels - du vælger selv. 

Sættet indeholder 4 moduler og en stige. Instruktion og 4 puder af naturligt fåreskind (eller imiteret pels) er inkluderet.

Levering: Produktet laves til dig på bestilling. Derfor forekommer der typisk længere leveringstid end normalt. Det tager typisk 21-31 hverdage, plus forsendelse. Kontakt kundeservice for mere information. Beløbet trækkes ved bestilling.

Catissa Hive Natural Sheepskin

Datablad

Dimensions
47 × 97 × 74 cm
Huler / condos
4
Betræk
Fåreskin eller kunstpels (valgtfri)

Du vil måske også kunne lide

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password