Ori ortopædisk hundeseng
  • Ori ortopædisk hundeseng
  • Ori ortopædisk hundeseng
  • Ori ortopædisk hundeseng

Ori ortopædisk hundeseng - Mintgrøn

395,00 kr
Inkl. moms
Størrelse
På lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

ORI ortopædisk hundeseng er det ultimative valg til hunde af alle racer, som har brug for en god nats søvn og støtte til deres krop og led. Denne hundeseng er designet til at være både komfortabel og funktionel, så din hund kan sove godt hele natten og vågne op med fornyet energi.

Komfort og Støtte

ORI hundeseng er lavet med et blødt og holdbart materiale, der er skånsomt mod hundens hud og samtidig støtter dens krop og led. Det ortopædiske design sikrer, at trykket fordeler sig jævnt over hele kroppen, hvilket reducerer risikoen for smerte og ubehag.

Størrelse og Plads

Denne hundeseng er tilgængelig i forskellige størrelser og kan rumme hunde af alle racer, fra små racer som Chihuahua og Pomeranian til større racer som Golden Retriever og Labrador Retriever. Der er masser af plads til din hund at strække sig ud og slappe af.

Nem Rengøring

ORI hundesengen er også nem at rengøre og vedligeholde. Den er lavet med et aftageligt betræk, som kan tages af og vaskes i vaskemaskinen. Hundesengen er vandafvisende og kan tørres af med en fugtig klud.

Konklusion

ORI ortopædisk hundeseng er den ideelle løsning til hunde, der har brug for en god nats søvn og støtte til deres krop og led. Det bløde og holdbare materiale, kombineret med det ortopædiske design, giver din hund den komfort, den fortjener. Uanset om din hund er en lille Chihuahua eller en stor Labrador Retriever, vil ORI hundeseng være den perfekte plads til en god nats søvn.

Beskrivelse

Mål og størrelser

S / 40 x 50 cm
M / 50 x 60 cm
L / 60 x 70 cm
XL / 70 x 90 cm
XXL / 90 x 110 cm

Højde: 8 cm

Vores ortopædiske hundeseng fås i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den perfekte størrelse og farve, der passer til din hunds behov og din indretning. Uanset om du har en lille hund eller en stor hund, har vi den perfekte størrelse til dig. Vores ortopædiske hundeseng er også nem at rengøre og vedligeholde, så du kan holde den ren og frisk til din hund.

Med vores ortopædiske hundeseng får din hund den bedste støtte og komfort, så den kan få den bedste nattesøvn nogensinde. Så tøv ikke med at give din hund den gave, den virkelig fortjener! Bestil vores ortopædiske hundeseng i dag og se forskellen i din hunds søvn og humør!

Product details

Specifikke referencer

mpn
REX-ORI-ZIEL-S
  • Navn 30 day return policy
  • Beskrivelse
  • Klik her for at få flere detaljer

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply