Ori ortopædisk hundeseng - Navyblå

395,00 kr
Inkl. moms
Størrelse
På lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

Ori Ortopædisk Hundeseng er den perfekte seng til alle hunde størrelser og racer - lige fra en Golden Retriever til en lille bulldog. Den er designet til at give optimal støtte og komfort til din hunds krop, hvilket resulterer i en bedre søvn og en gladere hund. Med dens højkvalitets materialer og stilfulde design vil denne hundeseng være en investering i din hunds sundhed og velvære.

Støtte

Denne hundeseng er designet til at give din hund den optimale støtte, som den har brug for. Med dens ortopædiske egenskaber hjælper den med at lindre smerter og stivhed i hundens led og muskler. Ori Ortopædisk Hundeseng er ideel til ældre hunde eller hunde med gigt eller andre ledproblemer. Ved at give din hund den rette støtte vil den også føle sig mere afslappet og have en bedre nattesøvn.

Komfort

Hvem elsker ikke at sove i en behagelig seng? Din hund er ingen undtagelse. Ori Ortopædisk Hundeseng har en blød og behagelig madras, som giver din hund den ultimative komfort. Madrassen er også åndbar, så din hund vil ikke overophede om natten. Med dens stilfulde design vil denne hundeseng også passe ind i enhver boligindretning.

Holdbarhed

Ori Ortopædisk Hundeseng er lavet af højkvalitets materialer, som gør den ekstremt holdbar og modstandsdygtig over for daglig slitage. Den er nem at rengøre og vedligeholde, hvilket sikrer, at den holder i mange år. Du kan stole på, at denne hundeseng vil være en god investering i din hunds sundhed og trivsel.

Hundesengen er vaskbar i vaskemaskinen

Ori Ortopædisk Hundeseng er en vaskbar hundeseng. Dvs. at betrækket let kan lynes af og vaskes i vaskemaskinen. Og på den måde opretholde en perfekt hygiejne, og samtidig holde hundesengen ren og pæn.

Beskrivelse

Mål og størrelser

S / 40 x 50 cm
M / 50 x 60 cm
L / 60 x 70 cm
XL / 70 x 90 cm
XXL / 90 x 110 cm

Højde: 8 cm

Vores ortopædiske hundeseng fås i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den perfekte størrelse og farve, der passer til din hunds behov og din indretning. Uanset om du har en lille hund eller en stor hund, har vi den perfekte størrelse til dig. Vores ortopædiske hundeseng er også nem at rengøre og vedligeholde, så du kan holde den ren og frisk til din hund.

Med vores ortopædiske hundeseng får din hund den bedste støtte og komfort, så den kan få den bedste nattesøvn nogensinde. Så tøv ikke med at give din hund den gave, den virkelig fortjener! Bestil vores ortopædiske hundeseng i dag og se forskellen i din hunds søvn og humør!

Product details

Specifikke referencer

mpn
REX-ORI-GNT-S
  • Navn 30 day return policy
  • Beskrivelse
  • Klik her for at få flere detaljer

 

 

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply