Ori ortopædisk hundeseng - Gul

395,00 kr
Inkl. moms
Størrelse
På lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

Hvis du ønsker at give din hund, uanset race og størrelse - den ultimative soveoplevelse, så er ORI Ortopædisk Hundeseng det perfekte valg for dig. Denne hundeseng er designet til at give maksimal komfort og støtte til din hunds krop, så den kan få den bedste søvn. Hundesengen er velegnet til alle slags racer og størrelser - lige fra en lille Cavapoo eller Chihuahua til en Labrador

En komfortabel søvnoplevelse

ORI Ortopædisk Hundeseng er designet til at give din hund en behagelig og tryg søvn. Den er lavet med en særlig skummadras, der former sig efter din hunds krop for at give den den nødvendige støtte og aflaste dens led og muskler. Derudover har denne hundeseng en blød og hyggelig overflade, der gør den ideel til at krybe sammen og tage en lur.

Et ergonomisk design

ORI Ortopædisk Hundeseng er også designet med din hunds sundhed i tankerne. Denne hundeseng har en særlig form, der er ergonomisk korrekt og understøtter din hunds krop på en måde, der mindsker risikoen for skader og sygdomme. 

Nem at rengøre og vedligeholde

ORI Ortopædisk Hundeseng er lavet af materialer af høj kvalitet, der er nemme at rengøre og vedligeholde. Det betyder, at du kan holde din hunds seng ren og frisk uden at skulle bruge en masse tid og energi. Denne hundeseng er også holdbar og kan modstå slid og tårer, så den vil holde i mange år.

Beskrivelse

Mål og størrelser

S / 40 x 50 cm
M / 50 x 60 cm
L / 60 x 70 cm
XL / 70 x 90 cm
XXL / 90 x 110 cm

Højde: 8 cm

Vores ortopædiske hundeseng fås i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den perfekte størrelse og farve, der passer til din hunds behov og din indretning. Uanset om du har en lille hund eller en stor hund, har vi den perfekte størrelse til dig. Vores ortopædiske hundeseng er også nem at rengøre og vedligeholde, så du kan holde den ren og frisk til din hund.

Med vores ortopædiske hundeseng får din hund den bedste støtte og komfort, så den kan få den bedste nattesøvn nogensinde. Så tøv ikke med at give din hund den gave, den virkelig fortjener! Bestil vores ortopædiske hundeseng i dag og se forskellen i din hunds søvn og humør!

Product details

Specifikke referencer

  • Navn 30 day return policy
  • Beskrivelse
  • Klik her for at få flere detaljer

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply