Kradsetræet Multi-Tier

995,00 kr
Inkl. moms
På lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

Oplev uovertruffen komfort med Multi-Tier Kradsetræet

Velkommen til en verden af ultimativ komfort og sjov for din elskede kat med vores Multi-Tier Kradsetræ. Dette kradsetræ er det perfekte hjemme- og legeområde, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter til at holde din kat underholdt og glad. Med sin imponerende højde på 138 cm og fleretagers design giver dette kradsetræ masser af muligheder for klatring, hvile og udforskning. Robust konstruktion og holdbare materialer sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for ridser og slid.

Forkæl din kat med luksuriøs komfort

Giv din kat den ultimative komfortable nattesøvn med vores Multi-Tier Kradsetræ, der tilbyder et luksuriøst hvilested i form af bløde puder og hyggelige huler. Hulen er rummelig og giver din kat mulighed for at gemme sig, slappe af og have sin egen private oase. De polstrede hynder inde i hulerne tilbyder ekstra komfort og varme, hvilket giver din kat den perfekte plads til lur og hvile. Hvert niveau på kradsetræet er udstyret med bløde puder og senge, der er designet til at give ultimativ komfort. Din kat vil elske at strække sig ud og slappe af på disse bløde og indbydende overflader.

Aktivitet og underholdning samlet i et stilfuldt design

Vores Multi-Tier Kradsetræ kombinerer aktivitet og underholdning med et stilfuldt design. Med flere niveauer, huler og platforme tilbyder dette kradsetræ en spændende legeplads for din kat. Fra at kravle op ad stolperne til at hvile i de komfortable huler eller observere verden fra de høje platforme, vil din kat elske at udforske og erobre hver etage. Kradsetræet er også udstyret med robuste sisalstolper, der tilfredsstiller din kats naturlige behov for at kradse og strække sig. Dette hjælper med at beskytte dine møbler og gulve mod uønskede kløer og giver samtidig en sund og glad kat.

Beskrivelse

Tekniske detaljer

Dimensioner: 55 x 45 x 138 cm; 15,5 kg

Farve: Vintage brun

Vægt: 15,5 kg

Ofte stillede spørgsmål

Er det nemt at rengøre dette kattetre?

Ja, det er nemt at rengøre på grund af den glatte, finér-overflade, hvor pels og snavs ikke binder sig. Puderne på platformen og i hulen er aftagelige og vaskbare, så du nemt kan holde kattetreet rent.

Hvordan er komforten på dette kattetre?

Puderne og hammocken er lavet af 500 g/m² plush - endnu blødere og fluffigere end traditionel plush, så dine kæledyr kan lege, slappe af og tage en lur i ultimativ komfort.

Er dette kattetre stabilt og sikkert?

Ja, med en hængekøje med metalramme, skridsikre puder og vælgte-sele, er dette kradsetræ stabilt og sikkert for op til 4 store katte med en maksimal belastning på 40 kg (hver max. 7 kg).

Product details

Produktinformation

Dimensions
‎55 x 45 x 138 cm
Hængekøjer
1
Huler / condos
1
Betræk
Finer, sisal og plys
  • Navn 30 day return policy
  • Beskrivelse
  • Klik her for at få flere detaljer

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply