Softbed eco-friendly hundeseng - Navy blå

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Endnu ingen anmeldelser
255,20 kr
Inkl. moms

Miljøvenlig bæredygtig hundeseng / hundemadras med Innovativt SOFTPET skum!

- Fyldet er lavet af brugte PET-flasker 

- OekoTex Standard 100 certifikat 

- Høj modstandsdygtighed over for sved og spyt hos husdyr

- Vandtæt materiale, velegnet til hyppig vask og rengøring

- Skridsikker bund 

- Findes i mange farvevarianter og størrelser (se nedenfor)

Bæredygtigt produkt  Bæredygtigt genbrugsprodukt

https://goldpetz.dk/hundesenge-hundekurve/275-889-softbed-eco-friendly-hundeseng-koksgrå-5907783902062.html#/1-storrelse-s REXSPMGRA00S
Størrelse
Antal

    Lagerstatus:  Afsendes 1. august

Dimensioner

S – (40 x 50 x 8 cm)

M – (60 x 50 x 8 cm)

L – (60 x 70 x 8 cm)

XL – (90 x 70 x 8 cm)

XXL – (90 x 110 x 8 cm)For at sikre, at din hund får god søvn og hvile, er det vigtigt at have en hundeseng, der er komfortabel og giver den rette komfort og støtte. En hundeseng er meget mere end blot en sengeplads til din hund. En hundeseng kan forbedre din hunds sundhed og livsstil, den hjælper din hund med at blive mere komfortabel og giver den et sted at hygge sig om natten. En komfortabel hundeseng giver også din hund et sikkert sted at sove og hvile sig henover dagen eller efter en lang gåtur i det fri.

En vigtig faktor i forbindelse med en hundeseng er også, at den skal være stor nok til at passe komfortabelt til din hund. Begå ikke den fejl at få en hundeseng, der er for lille til din hund. For den vel med stor sandsyglighed så aldrig blive brugt. Softbed hundesengen kommer i hele fem forskellige størrelser, for at sikrer, at du kan få den rigtige størrelse til din hund. 

Heldigvis er det nemt at rengøre Softbed hundesengen. Du skal blot støvsuge snavset, afmontere betræk  og derefter vaske det i vaskemaskinen. 

Så hvis du gerne vil have en hundeseng, der forsøder din hunds liv og hverdag, og samtidig også passer godt ind i bilen, så er Softbed et rigitg godt valg. Den har et lækkert design, den er let at vaske og holde hygeinisk og den er lavet af bæredygtige genbrugsmaterialer. 

REXSPMGRA00S

Datablad

eco friendly
SOFTPET skum af forarbejdet genbrugsplast materiale

Specifikke referencer

ean13
5907783902062

Du vil måske også kunne lide

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password