Rex Home Premium Hundehus - Grå Melange

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Endnu ingen anmeldelser
319,20 kr
Inkl. moms

Hundehuset er et sted hvor din hund kan trække sig tilbage og hvile. Hundehuset giver hunden en tryg base, når det er blevet tid til en god nats søvn, eller måske blot en middagslur.

Dette Premium kvalitetshundehus er både komfortabelt og hyggeligt. Det er et indendørs hundehus/hundehule i polyurethan skum, der holder formen og samtidig yder perfekt komfort.

Hundehuset sikrer hunden eller kæledyret ekstraordinær tryghed og komfort i uforstyrret fred og ro. Hundehuset er beklædt med oxford stof, som er slidstærkt og non-stretch Det er derfor også let at holde rent. Hundehusets aftagelige top, gør det ekstra nemt at holde hundehuset pænt og hygiejnisk indvendigt. Undersiden af hundehuset er belagt med non-slip materiale. Ydermaterialet er ligeledes non-stretch, således at det holder formen.

Alt i alt, er dette et robust og slidstærkt indendørs hundehus, som sikrer din hund ro og ekstraordinær komfort. Samtidig er det et kvalitetshundehus som du let kan holde rent, pænt og hygiejnisk.

https://goldpetz.dk/hundehuse/272-866-rex-home-premium-hundehus-grå-melange-5907783900662.html#/2-storrelse-m/11-farve-sort REXHOMMEL00M
Størrelse
Farve
Antal

    Lagerstatus:  På lager

- Stabilt og modstandsdygtigt over for deformation og forvrængning.
- Fremstillet af slidstærke materialer: Oxford codura (udvendigt) + polyurethanskum (indvendigt).
- Aftageligt tag muliggør nem rengøring invendigt og let at rengøre materialet generelt. 

Størrelser:

M (32x38x38 cm)

L (38x44x45 cm)

XL (46x52x53 cm)

XXL (55x60x60 cm)

REXHOMMEL00M

Specifikke referencer

ean13
5907783901232

Du vil måske også kunne lide

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password