På Goldpetz.dk leverer vi kvalitetsprodukter til dine elskede kæledyr.

Vi tilstræber at tilbyde vores kunder og deres kæledyr de bedste løsninger på markedet i en bred vifte af produkter, der imødekommer ethvert behov.

Dette betyder, at vi tilbyder en spændende kombination af design, kvalitet og muligheder for kæledyrene - hvad enten det er sjov og aktivitetet eller blot et trygt sted af hvile sig og få noget velfortjent nattesøvn.

Vi er dog helt klar over, at produkterne alene - selvom de er meget vigtige - ikke alene er kundeoplevelsen. Derfor stræber vi efter at levere fremragende kundeservice.

Kundeservice er et ord, der er blevet kastet rundt gennem årene, og som ofte er bestående af tomme løfter. Men læser du dette, er der en god chance for at du som os, har katte i hjemme og familien. Og vi ved derfor om nogen, hvor vigtigt det er at give dem det bedste!

Vores løfte til dig er, at vi vil gøre alt, hvad der er muligt, for at give dig en god oplevelse, bestående af venligt personale, hurtig levering og gode produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information inden du bestiller hos os.

Team GoldPetz

©2022 GoldPetz