Det er et naturligt instinkt for katte at klatre, og hvis du ikke giver dem noget at klatre på, vil de simpelthen bruge dine gardiner, reoler og skabe til sjov og adspredelse! For små katteracer er dette måske ikke så meget et problem, men med større katte kan dette hurtigt føre til problemer med din bolig og inventar, samt endda potentielle tilskadekomster for din kat.

Den bedste måde at undgå disse uheld er et kattetræ eller en katte kradsetræ. Selvfølgelig er det en udfordring at vælge et kattetræ til store katte, fordi de har brug for, at det er stærkt, stabilt og sikkert. Store katte vejer ikke blot mere, men er også normalt mere kraftfulde end små katte, og de kan hurtigt ødelægge kradsetræer, legetøj og kattesenge, der er mere egnede til mindre katte og små racer. Husk dog på, at billeder kan være misvisende, og det kradsetræ, som du vælger til en stor kat, vil sandsynligvis være større, end du forestiller dig, så det er vigtigt at være opmærksom på kattetræet eller kradsetræets dimensioner.

Der findes et væld af kattetræer på markedet i dag, alle med enormt varierende funktioner, legetøj og i et hav af forskellige størrelser. Det kan nemt være forvirrende at finde de rigtige katte- og kradsemøbler til store katte. Men bare rolig, du er kommet til det rette sted! Vi har samlet de bedste modeller med dybdegående test for at hjælpe dig med at indsnævre mulighederne og vælge de bedste kattetræe til store katte.