Hundehuset er et sted hvor din hund kan trække sig tilbage og hvile. Hundehuset giver hunden en tryg base, når det er tid til en god nats søvn, eller måske blot en middagslur. Som mange hundeejere oplever, så er hunde ofte beskyttende, og meget af tiden, årvågne og på vagt. Derfor kan et hundehus være en tryg hule, når batterierne skal oplades. Hundehuse kommer i mange forskellige typer, varianter og størrelser. Og blandt de nyeste skud på stammen, er det indendørs hundehus.

Typer og kvalitet

Indendørs hundehuse er relativt nye på markedet, men findes alligevel allerede i en række forskellige typer og kvaliteter. Vi anbefaler altid at man vælger et hundehus i høj kvalitet, da dette utvivlsomt har sine fordele!

Materialer

Vælg et indendørs hundehus i slidstærke materialer, som samtidig er vandafvisende. Slidstærkt fordi at det holder længere, og bevare sit pæne udseende. Og vandafvisende fordi at rengøring og hygiejne er nøgleord når det kommer til hundehuse, hundesenge og kæledyrsmøbler generelt. Men dette vender vi tilbage til senere.

2-i-1 hundehus og hundekurv

En nyhed på markedet, som vi er særligt begejstrede for, er kombinationen af indendørs hundehuse og hundesenge. Dette er mere end et hundehus som er velegnet til at sove i. Her er der tale om et hundehus, som let kan omdannes til en almindelig hundeseng eller hundekurv. Populært kaldes det et 2-in-1.

Hygiejne og rengøring

Intet ser værre ud, end en snusket hundekurv, fyldt med hundehår og snavs. Det er nok et problem de fleste hundeejere kender til. Ikke alene er det ikke særligt pænt at have stående, det er heller ikke rart at forstille at skulle sove i det. Om så man er hund eller ej. Derfor er det i vores optik supervigtigt, kæledyrsmøbler er lette at rengøre. Vi anbefaler derfor altid hundesenge og hundehuse som er lette at rengøre. Her er det vigtigt at stofmaterialet f.eks. er vandafvisende, eller lavet i et materiale som tåler rengøring eller vask.