I de fleste hjem med en eller flere hunde, bemærker man hurtigt, at hunde hurtigt finde sin foretrukne plads. Hunde er ligesom mennesker vanedyr. Men i forhold til mennesker, så sover hunde enormt meget. Derfor er det vigtigt at prioritet, at hunden har et lunt, komfortabelt og ikke mindst rent sted at sove. Vi anbefaler altid, at man anskaffer en rigtig hundeseng. For det gør det bare livet mere komfortabelt for din hund, men også dit liv lettere som hundeejer. Er man hundeejer, så ved man med sikkerhed også hvor meget skidt, snavs og blade som hunde er i stand til at slæbe med ind fra en tur i naturen. Og med daglige hundeture, er man helt sikkert også bekendt med hvor stor en udfordring det kan være at skulle holde en hundeseng ren og nydelig. Dette kender vi selv, kun alt for godt. Og vi har derfor her forsøgt at samle vores bedste tips og tricks til hvordan du lettest holder hundens foretrukne soveplads ren og pæn.

Vælg din hundeseng med omhu

Når man går på jagt efter en ny hundeseng eller hundekurv, vil noget af det første man bemærker være, at det findes et hav af forskellige af vælge imellem. De ser som regel alle ret komfortable ud, og man kan let fristes til at tænke, at så længe den er dejlig blød, så er alt vel godt. Men dette er en desværre en stor fejltagelse. For der findes enormt mange hundesenge af dårlig eller ingen kvalitet. Og ikke alene kan en dårlig hundeseng, betyde et rigtig dårligt underlag i forhold til søvnen, de er som oftest hverken vaskbare, eller hygiejniske ret længe.

Type, pris og kvalitet

Mange kender den helt sikkert godt i forvejen. Men en god huskeregel er altid, at pris og kvalitet hænger sammen. Det samme gælder når det kommer til valg af hundeseng. Og i sidste ende, er der oftest penge at spare, ved at købe en kvalitetshundeseng. For køber man en hundeseng af kvalitet, så holder den meget længere end en hundeseng som bliver slidt og snavset at se på alt for hurtigt, og uden mulighed for at vaske og rengøre hundesengen.

Aftagelige Betræk

Hundehår, skidt og snavs kan ikke undgås når man har hund i hjemmet. Det er simpelthen umuligt. Derfor er den afgørende faktor, dine muligheder for at komme det til livs! Problemet kan dog vairere meget ift. Hvilke hunde man har i hjemmet. Og derfor plejer at altid at anbefale hundesenge med aftageligt og vaskbart betræk, til dig der f.eks. oplever at din hund fælder meget, eller har en pels, der gør at den trækker betydeligt med skidt ind fra sine udendørs ture. Et aftageligt og vaskbart betræk, kan i sådanne tilfælde gøre det liv mærkbart lettere, og spare dig for oceaner af tid!

Slidstærkt og vaskbart

Vi kommer ikke udenom at nævne behovet for et slidstærkt betræk, når vi taler hundesenge. Det er superskønt, at have en hundeseng, hvor betrækket er lavet er både slidstærkt og vaskbart i maskinen. Man forskellige hundeseng er i dag lavet med et både aftagelige- og vaskbart betrækt. Hvilket sikrer en super nem og hurtigt rengøring. Samt at behovet for udskiftning af hundeseng reduceres betydeligt! Se dem vi anbefaler her

Gør rengøring til rutine

En rigtig god tommelfingerregel ift. Til hunde og renlighed er, at oparbejde en rutine. Bestemt dig f.eks. for hvad der skal gøres, og hvornår X antal gange om måneden, og få det plottet i kalenderen. På denne måde sikrer du, at hundeseng og måske også bilen jævnligt bliver rengjort for hundehår og snavs.

Lint remover

Har man jævnligt behov for at fjerne hår fra sin hundseng, uden at smide den til vask. Så kan det betale sig at anskaffe sig et elektronisk lint remover. Dette kan spare megen tid og kræfter.

Konklusion

Investere man i en ordentlig hundeseng, vil man på sigt spare både tid og penge. Særligt hvis man sørger for at anskaffe en hundeseng, med et aftageligt og samtidig vaskbart betræk, som tåler maskinvask. Har man behov for jævnligt en daglig rengøring af ikke alene hundeseng, men også hjem og bil. Så kan en elektrisk hårfjerner (også kendt som lin tremover) klart anbefales.