Vægmonterede kattemøbler

Kattetræ til væg, også kendt som vægmonteret kattetræ eller også ofte kaldet en kattehylde. Er som navnet antyder, et vægmonteret kattemøbel. Som enhver katteejer uden tvivl er klar over, så har katte en fantastisk evne til at nå ubegribelige højtliggende og ufremkommelige steder – og det gør det! Det ligger til deres natur at skulle gå på opdagelse, eller endda måske tage en lur, på steder som ikke sjældent kan få en til at tabe underkæben.

Velegnet til at give katten lidt indendørs udfordring på dette område, er et kattetræ til væg eller anden form for vægmonteret kattemøbel. Sidstnævnte kan f.eks. være i form af en gangbro til katte, en vægmonteret hængekøje eller endda en platform monteret under loftet. Ikke sjældent ser man disse kombineret, så katten får muligheder for at gå eller springe fra en platform og til en anden, og følge disse forskellige vægmonterede kattemøbler rundt langs en eller flere vægge.  

Vægmonterede kattermøbler en en praktisk løsning!

Kattetræ til væg, gangbroer, platforme og hængekøjer er ikke alene elegante kattemøbler, de er samtidig praktiske og spare enormt meget plads! I kattens optik, er de vægmonterede kattemøbler altid et hit! Katte er meget opmærksomme på deres omgivelser. Det ligger i deres natur at være på vagt. Når de skal slappe af, vælger de derfor ofte et højtliggende sted, som giver dem både udsyn og holder dem udenfor rækkevidde fra de trusler som de risikerer at møde i naturen. I hjemmet møder katten næppe større trusler end andre katte, kæledyr eller nysgerrige og måske lidt grænsesøgende småbørn, men det ligger stadigvæk i deres instinkter og natur. Og det er rart at have et sted at søge hen hvor man kan nyde en uforstyrret katte-lur.