Mærker

 • Animigo
 • Bowl & Bone Republic

  Bowl & Bone Republic

  Bowl&Bone Republic er et brand, der er skabt ud fra en ægte kærlighed og passion for hunde. De lægger hele deres hjerte i alt, hvad de gør, og passer på hvert enkelt detalje med fantastisk præcision. De skaber produkter, der er elegante og stilfulde, og som tilfredsstiller de mest krævende kunder. De stræber hele tiden efter at skabe løsninger, der gør dine kæledyrs liv nemmere. Bowl&Bone Republic er et europæisk brand, der gennem årene har skabt en unik stil, der har opnået et fantastisk ry! Alle deres produkter er designet af ejeren, Dominika Rożniak, i samarbejde med deres team og ved hjælp af kun de bedste materialer.

 • Catissa
 • Feandrea

  Feandrea

  Feandrea - Kradsetræer og kattetræer til katte i alle størrelser


  Feandrea er et brand, der er dedikeret til at tilbyde høj kvalitet kradsetræer og kattetræer til katteejere. De har et bredt sortiment af produkter, der passer til forskellige behov og præferencer. Deres mission er at levere produkter, der både opfylder kattens behov for at klø og hvæsse klør, samtidigt med at de tjener som en dekoration i hjemmet. Og selvfølgelig ikke mindst, et komfortabelt katte-paradise. Feandrea står for innovation og håndværk i hver eneste detalje af deres produkter. 

  Kradsetræer til alle katteracer

  Feandrea laver kattetræer, der passer til de fleste almindelige katteracer, herunder Siameser, Persere og Maine Coons. Deres træer er designet med henblik på at tilbyde den optimale oplevelse for katten, uanset race og størrelse. Deres produkter er lavet af kvalitetsmaterialer og har en god stabilitet, så katten kan nyde sit træ i mange år fremover. Udover at være praktiske, er Feandreas kattetræer også flotte og vil se fantastisk ud i ethvert hjem.

 • Feandrea Dog collection
 • Goldtatze
 • Naturhund
 • Nobby
 • PetRebels

  PetRebels

  Petrebels tilbyder et stort udvalg af kattemøbler og kradsetræer i alle størrelser og former. Deres kattetræer er designet til at give din kat et sted at lege, klatre og hvile sig i komfort i særklasse! Samtidig sørger deres kradsetræ for at tilfredsstille dit kæledyrs instinktive behov for leg og aktivitet, når der f.eks. skal hvæsses klør. Alle Petrebels produkter er fremstillet af holdbare materialer, så du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der vil holde i mange år. Uanset om du er på udkig efter et lille kattetræ til lejligheden eller et stort kradsetræ til huset, har vi det perfekte tilbehør til dit kæledyr. Gå på opdagelse i vores udvalg og find det perfekte kattetræ og kradsetræ til din kat.

  PetRebels kradsetræer og kattetræer er særligt velegnede til store katte, samt de genetisk store katteracer. Som f.eks. Maine Coon, Ragdoll og Norsk skovkat.

 • Rexproduct

  Rexproduct

  Rexproduct-mærket kombinerer kærlighed til kæledyr med komfort og opmærksomhed og fokus på detaljen. Dette er en lidenskab for simpelt, men også funktionelt europæisk design, hvor skandinavisk stil blandt andet er inspirationskilde. Hvert produkt er omhyggeligt og individuelt designet, og findes i flere farvevarianter og størrelser, og med hensyntagen til dyrenes komfort og velbehag. Derudover er Rexproduct også kendt for at lave kæledyrsprodukter til katte og hunde, som er nemme at rengøre, i det de ofte er vaskbare, og lavet i slidstærke materialer. 

  Produkterne 100% fremstillet i EU.

 • Royal Canin