Liste over produkter fra mærket PetRebels

PetRebels er blandt de førende kvalitetsmærker når det kommer til kattetræer, kradsertræer og kattemøbler generelt. De levere sikker kvalitet, med design og kattens velvære i fokus. Køber man et kattetræ fra PetRebels, kan man være sikker på at det lever op til forventninger. Mange af deres modeller er yderst velegnet til også de større og tunge katte. Samt de store katteracer, som f.eks. Maine Coon, Ragdoll, Norsk skovkat og British shorthair. De lever også mange modeller som er perfekte til killinger og senior katte, som måske ikke længere kan nå så højt op.

Kattetræer og kradsetræer fra PetRebels kommer i næsten alle størrelser, former of varianter. Og leder du efter noget, som du ikke finder i vores sortiment. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde eller skaffe netop det du behøver. 

Kvalitet, service og garanti

PetRebels er stolte af deres produkter og står for den allerbedste kvalitet. De giver ikke kun producentens garanti, men yder også den ekstra indsats for at yde den service, du fortjener. Fremragende service er meget vigtig for både os og dem, for katten er er i centrum!

Som de selv siger:

Din kats sikkerhed er vores højeste prioritet - din kat skal kunne kradse, sove og lege ubekymret. Derfor er vores kattemøbler altid fri for giftstoffer eller skadelige materialer. Også på grund af de ekstra tykke bundplader er alle vores kattetræer super stærke og stabile.

Der er 13 produkter.

Viser 1-13 af 13 element(er)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password