Kattetræet XXL Cat Condo 164 cm - Røggrå

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Endnu ingen anmeldelser
806,00 kr
Inkl. moms

Kattetræet XXL Cat Condo er et elegant kattetræ med massere plads til både sjov, leg og aktivitet, såvel som afslapning og hvile. Kattetræet er med sine 164 cm fordelt på fire separate niveauer, sagtens i stand til at underholde størstedelen af huset katte på samme tid. 

Kattetræet er udstyret med en hængekøje, som sikre katten maksimal komfort og velbehag når det er tid til at hvile øjnene. Helt i toppen, findes ligeledes to separate sovepladser. Begge sikre katten den ultimative udsigt og tryghed, mens der samles kræfter til en ny dag med sjov, leg og spænding. Hvilket den ikke skal lede længe efter, da både kattetræets øverste niveau, som 1. sal. Tilbyder legetøj til at stimulere enhver legesyg kat. 

https://goldpetz.dk/Kattetraer/78-kattetraeet-xxl-cat-condo-164-cm-smokey-grey.html PCT087G01
Antal

    Lagerstatus:  Ikke på lager

På træet mellemste niveau, finder man en af træets kronjuveler. Her er der tale det perfekt sted, for en træt kat at slappe af, oven på en lang dag. Her finder man nemlig træets hule, som udover tryghed, tilbyder katten absolut ro. Hæver højt over guldniveau, og med total ly for alle forstyrrelser, kan katten her drømme sødt dagen lang. På 1. salen, finder katten et lege-reb, som udover aktivitet, levere en mulighed for at hvæsse klør. På samme facon som alle kattetræets 13 sisalsøjler. 

Specifikationer:

- Farve: Røggrå

- Materiale: spånplade, plysstof, Sisal

- Produktstørrelse: 50 x 50 x 164 cm (L x B x H)

- Produktvægt: 18 kg

Pakkeindhold:

- 1 x kattetræ

- 1 x Tip-Tip Kit

- 1 x tilbehørssæt

- 1 x instruktioner (EN, DE, FR, ES, IT)

Bemærkninger:

- Hvis din kat begynder at tygge eller spise de lodne kugler eller elastikbåndet, skal du fjerne legetøjet og opbevare det utilgængeligt for din kat.

PCT087G01

Datablad

Hængekøjer
1
Huler / condos
2
Betræk
Plys

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password