Catissa Freestanding 4 storey kattetræ

 Kundebedømmelser og anmeldelser
Endnu ingen anmeldelser
3.319,20 kr
Inkl. moms

Catissa laver nogle af de absolut bedste kvalitetskattemøbler, der er at finde på markedet. Og vi er simpelthen så lykkelige over, at de er kommet med deres Catissa Freestanding 4 storey kattetræ! Catissa er kendt for deres væghængte kattemiljøer og deres elegante kattesenge. Alt sammen lavet til dig på bestilling, og ofte med en bred vifte af tilpasningsmuligheder. Catissa Freestanding 4 storey kattetræ er ingen undtagelse. Du får også her lov at vælge mellem en række forskellige faver og overfladebehandlinger, samt hvilke type pels du ønsker de mage etager, skal udstyres med af komfortabelt interiør. 

Dette kattetræ laves til dig på forudbetalt bestilling. Dette betyder lidt længere leveringstid. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine spørgsmål.

https://goldpetz.dk/Kattetræer/176-626-catissa-freestanding-4-storey-kattehus.html#/11-farve-sort/54-pudemateriale-kunstskind Catissa-Freestanding-4-storey-cat-house
Farve
Pudemateriale
Antal

    Lagerstatus:  På lager

Dette produkt inkluderer 4 moduler, 4 fåreskind (eller kunstpels) puder og en kradsesøjle.

Mål på et modul:

Højde: 30 cm / 11,8 ”, 

Bredde: 30 cm / 11,8 ″; 

Dybde: 50 cm / 19,7 ”(Maine Coons passer fint ind).

Efter montering (Samlet kattetræ): 

Højde: 120 cm, 

Bredde: 50 cm;

Dybde: 50 cm / 19,7 ”

Materialer: fyrretræ dækket med vandbaseret lak og maling, jutetov, naturligt fåreskind (eller imiteret pels). Sættet indeholder alle dele til samling af 4 etager med kradsesøjlen. Instruktion, alt tilbehør og 4 puder af naturligt fåreskind (eller imiteret pels) inkluderet.

Levering: Produktet laves til dig på bestilling. Derfor forekommer der typisk længere leveringstid end normalt. Det tager typisk 21-31 hverdage, plus forsendelse. Kontakt kundeservice for mere information. Beløbet trækkes ved bestilling.

Catissa-Freestanding-4-storey-cat-house

Du vil måske også lide

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password